Yrityksestä

Olen sky-kosmetologi Marjo Petäjä. Kauneushoitola Kauneuslukko on toiminut Kouvolan keskustassa jo vuodesta 1984. Nyt osoitteena on Kauppalankatu 5 A 6, kolmas kerros kävelykatu Manskilla. Käynti on Liivishopin ja Saduttaren välissä. Alun perin Kauneuslukko sijaitsi Kymenlukolla, esikunnan talossa ja sieltä on peräisin tuo Lukko- sana. Kuulun Suomen Kosmetologien Yhdistykseen ja SKY-tähtimerkkiä kantava kosmetologi on varmasti koulutettu ammattilainen.

Kasvohoidot

Kauneushoitolassani teen DibiMilanon , Is Clinicalin ja Monteilin ammattikosmetiikalla kasvohoitoja. Monteil sarjan uutuus on Kultalanka kasvohoito, jossa manuaalisesti imeytetään silkki-kulta-kollageeni lankaa juonteisiin. Is Clinical sopii erityisesti sinulle jolla on hajuste allergia tai yliherkkyys tuoksuille, atooppinen iho tai rosacea iho. Dibi Milanon kasvohoidoilla saa välittömiä tuloksia ja mielikin rentoutuu. Ihonpuhdistuksiakin tarvitaan aikuisille ja teineille. Ihonpuhdistukset teen ultra-äänellä eli Sonoscrubilla.

Monteil"
Dibi"
IS Clinical"

Shiatsu akupainanta

Shiatsu akupainantaa olen tehnyt jo 20 vuotta. Shiatsu on rentouttava käsittely koko vartalolle, varsinkin jos olet kärsinyt stressistä. Shiatsua kauneushoitolassa ei ehkä ole se tavallisin hoito mitä haet, mutta itse olen saanut siitä apua omaan  hajuste-allergiaan.

Suosittelen lämpimästi myös japanilaista perinteistä kasvohierontaa. Japanilainen perinteinen kasvohieronta on saanut alkunsa samurai taistelijoiden menetelmistä poistaa kasvoilta taistelun ja kamppailun jäljet. Menetelmä on ollut japanin hovin käytössä ja 1980- luvulla tietotaitoa opetettiin USA:ssa.

Asiakkaat pitävät tavastani ja tyylistäni käsitellä ihoa ja kasvoja. Kokemus erilaisten ihotyyppien hoidosta ja hoitolani levollinen tunnelma on saanut myös kiitosta.

Scroll to top