Sarjoista,  joita käytän

Is Clinical on yksi suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tämän korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat puhtaat farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät ja tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät.

Is Clinical ihonhoitotuotteiden takana on pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R . Call sekä Catherine deHaven. Is Clinical on omistautunut tuottamaan erittäin tehokkaita, kliinisesti valikoituja ihonhoitotuotteita, jotka tarjoavat näkyviä, selkeitä parannuksia iholle. Is Clinical edistää ihon terveyteen liittyvää tiedettä – kasvot kerrallaan.

Is Clinical on hajusteeton tuotesarja, monilla palkinnoilla palkitut tuotteet ovat monen asiakkaan suosikkeja ja niistä ei luovuta. Hoitolan puolella suosittu kasvohoito on Fire and Ice, red carpet – kasvohoito. Näytät heti hyvältä, iho tuntuu täyteläiseltä ja olet valmis juhliin.

DibiMilano ihonhoitotuotteet ovat tehokkaita ja ensiluokkaisia ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Yli neljänkymmenen vuoden määrätietoinen tutkimus- ja kehitystyö kauneudenhoitoalalla on mahdollistanut edistykselliset, korkealuokkaiset ja yksilöidyt hoito-ohjelmat. Valmistaja Alfa Parf Group takaa uusimman teknologian kauneudenhoitolaitteissa ja innovatiiviset kasvohoidot. Alfa Parf Group on palkittu Italiassa kestävän kehityksen hankkeestaan vuosina 2021 ja 2022 ja on valittu Italian 150 parhaan kestävän kehityksen johtajan joukkoon. Hoitolani asiakkaalle DibiMilano kasvohoito on aina elämys ja iho tuntuu kuin uudesti syntyneeltä. DibiMilanon missio on tehdä hyvää planeetalle, yhteiskunnalle ja meille kaikille.

Monteil Paris on yksi kosmetiikkateollisuuden uranuurtajista. Vuodesta 1936 markkinoilla ollut sarja tarjoaa ja vaalii yksilöllistä ihonhoito kokemusta ja räätälöityjä tuotteita. Tuotteiden valmistuksessa luotetaan vain parhaaseen. Brain AG on yksi Euroopan suurimmista bioteknologia yrityksistä, joka tutkii ja kehittää raaka-aineita ja tuotteita. Sarjan perustaja Germaine Monteil ymmärsi jo vuonna 1936 kauneuden yhdistymisen luonnolliseen karismaan, omaan tyyliin ja päivittäiseen ihonhoitoon. Kauneuslukon myydyin Monteil tuote on ”Kultahippu” -kasvovesi, joka kosteuttaa, kirkastaa ja desinfioi.

MESOperfection

Nuorekkaan ja terveen näköinen iho! Pitkäkestoinen vaikutus, vähentää juonteiden ja ryppyjen muodostumisen. Pehmeä, kiinteän ja täyteläisen tuntuinen iho. Uusinta uutta ihoteknologiaa. NS neulaton mesoterapia, jossa avautuu ihon kosteuskanavat.

Studio Expert

Monteil studio-laitteella saat ultra-äänen, galvaanisen imeytyksen ja Led-väriterapian samalla kertaa.

105 €

IS Clinical Fire and Ice

Poistaa tehokkaasti väsymyksen merkit, pirteää hapotusta ja taattua kosteutta, sopii kaikille ihotyypeille myös raskauden ja imetyksen aikana. Iho on hoidon jälkeen välittömästi edustuskunnossa. Hoito voidaan tehdä kertahoitona tai jopa 6x sarjana.

IS Clinical kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta kasvoille. Upea tulos yksinkertaisella metodilla. Käsittelyyn menee aikaa noin 45min ja iho vaatii toipumista hoidon jälkeen. Käsittelyä voidaan tehdä kertahoitona tai 3x sarja. Upea hoito esim. kaulalle tai decolleteelle, kasvoille. Jokainen alue vaatii oman käsittelyajan.

Filler-Code Dibi-Milano

Volyymikasvohoito, kasvot, kaula decollete. Suositellaan iholle, jossa on eri syistä johtuvia juonteita, ryppyjä ja ihon tyhjyyttä.

119 €

Lift- Creator Dibi-Milano

Silkkinen kohotuskasvohoito, kiinteyttää, liftaa, häivyttää turvotusta, sopii herkemmällekkin iholle. Kasvot, kaula, decollete.

119 €

Age Method# Dibi-Milano

Stressaantuneelle, väsyneelle iholle eheyttävä, elvyttävä kasvohoito. Iiris, kehäkukka, rukola, A-, E-, C-, B- ja B3-vitamiinit. Kasvot, kaula, decollete.

119 €

Defence Solution

Erittäin kosteuttava ja rauhoittava. Kuivalle ja pintakuivalle iholle.

119 €

Anti-oksidant magnificant- Virkistyhoito Dibi-Milano

Stressin ja epäsäännöllisten elintapojen uuvuttamalle iholle. Q10-koentsyymi, astaksantiini, retinoli, karnosiini ja C-vitamiini. Ihana kasvohoito kiireiselle. Kasvot ja kaula.

Plasma

Plasma-energialla voidaan käsitellä kasvojen juonteita, pigmenttivärjäytymiä, silmäluomien kiinteytystä ja kaksoisleuan kiinteytystä. Käsittelyn jälkeen ihon annetaan toipua n. 4-8 päivää.

Ultraäänihoidot

Sonoscrub-ultraäänilaite poistaa epäpuhtaudet iholtasi kivuttomasti ja miellyttävästi. Ihosi näyttää kirkkaalta, tuntuu puhtaalta ja voi hyvin. Sonoscrub-puhdistus voidaan tehdä jopa kahden viikon välein, jos ihossasi on paljon epäpuhtauksia. 

Radiotaajuus Golden APG 

Uusinta teknologiaa: nuorekkaampi iho kivuttomasti.
Golden APG multipolaarinen resistiivinen radiotaajuushoito kasvoille ja vartalolle. Golden APG hoitopäät on päällystetty kullalla, minkä ansiosta hoitoteho on poikkeuksellisen tuloksellinen.
-45 min pelkkä teknologia 105,00€
-60 min teknologia+ naamio 135,00€
Terveys ja hyvinvointi näkyvät kasvoillasi ja ihollasi kauneutena, kun energiat virtaavat elimistössäsi tasaisesti ja esteettä.

Shiatsu akupainanta

SHIATSU-akupainantaa koko vartalolle. Tehdään paksulla Futon-patjalla vaatteen päältä. Varaa mukaasi pehmeä, joustava vaatetus.

Perinteinen japanilainen kasvohieronta

Erittäin rentouttava, kasvojen tukirakennetta kiinteyttävä hieronta kasvoille, kaulalle ja decolleteelle.
Scroll to top