Nimue

Nimue-tuotteet ovat terapeuttisia ihonhoitotuotteita, jotka vaikuttavat ihon sisäiseen rakenteeseen ja aineenvaihduntaan. Tuloksena on terveempi, kauniimpi ja optimaalisesti toimiva iho.

PUHDISTUKSET

Cleansing gel

Puhdistusgeeli, joka puhdistaa tehokkaasti ja samalla kuorii ihoa hellävaraisesti. Jättää ihon pehmeän ja joustavan oloiseksi. Poistaa myös vesiliukoisen silmämeikin.

Conditioner

Kasvovesi, joka syväpuhdistaa ja edistää ihon uusitumisprosessia.

Cleansing gel lite

Rauhoittava ja tehokas puhdistugeeli herkälle iholle. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Poistaa myös vesiliukoisen silmämeikin. 

Conditioner lite

Kasvovesi herkälle iholle. Viilentää, kosteuttaa ja suojaa herkkää ihoa.

 

VOITEET

Nimue day

Kevyt hoitovoide, joka kosteuttaa, uudistaa ja suojaa ihoa. Voidaan käyttää myös silmänympärysiholle.

Moisturiser plus

Hoitovoide, joka aktivoi ihon toimintoja, vähentää juonteita ja ihosolujen uusiutumista. Voidaan käyttää myös silmänympärysiholle. 

Day fader

Päivävoide, joka kosteuttaa, tasoittaa ja kirkastaa epätasaista ihon väriä.

Night fader

Aktiiviyövoide, joka kosteuttaa, uudistaa ihoa tehokkaasti sekä tasoittaa ja kirkastaa ihonväriä. Voiteen käytön aikana ei suositella auringonottoa sen aktiivisesti uudistavan vaikutuksen vuoksi.

Purifier

Ihoa kirkastava, samettisen kevyt päivä- ja yövoide. Hillitsee epäpuhtauksien syntyä, vähentää tukkeumia ja tulehduksia sekä kosteuttaa ihoa.

Moisturiser lite

Kevyt, ihoa tehokkaasti kosteuttava hoitovoide. Parantaa herkistyneen ihon rakennetta sekä kimmoisuutta. Voidaan käyttää myös silmänympärysiholle.

Skin refirmer

24 h anti-age voide, joka ehkäisee ilmejuonteiden ilmestymistä, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti.

 

AKTIVAATTORIT

Active regulator

Kasvoseerumi, kosteuttaa ja parantaa ihon rakennetta. Öljytön geeli, joka imeytyy ihoon helposti. Voidaan käyttää myös silmänympärysiholle.

Active lotion

Uudistava voidemainen neste, joka kirkastaa ja kiinteyttää ihoa sekä nopeuttaa ihon aineenvaihduntaa. 

Active gel

Uudistava geeli, joka kirkastaa, kuorii ja puhdistaa ihoa. Ihanteellinen tuote epäpuhtaan ihon hoitoon.

 

TEHOSEERUMIT 

Stemplex serum

Uudistava tehoseerumi,  joka vähentää juonteiden syntymistä ja tekee ihosta nuoremman sekä raikkaaman näköisen. Sisältää kasvien kantasoluja, jotka estävät ja hoitavat geneettistä ikääntymistä. Voi käyttää myös silmänympärysiholle.

Multirejuvenating serum

Kiinteyttävä C-vitamiini seerumi, joka vahvistaa ihon uusiutumista, kiinteyttää ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Sisältää maksimipitoisuuden L-askorbiinihappoa (C-vitamiini) joka stimuloi kollageenin muodostusta.

Super hydrating serum

Tehokosteuttava seerumi, joka stimuloi kollageenin muodostumista ja varastoi kosteutta syvälle ihoon. Ihosta tulee kiinteä, kimmoisa ja kuulakas.

 

NAAMIOT

Super hydrating mask

Täyteläinen, voidemainen naamio, joka kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ja kosteusköyhää ihoa. Kasvojen ihosta tulee pehmeä, kiinteä ja kauniin säteilevä.

Clarifying mask

Kirkastava naamio, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja liiallisen rasvan. Syväpuhdistaa, kosteuttaa ja elvyttää ihoa.

 

 LISÄTUOTTEET

Exfolianting enzyme

Entsyymikuorinta parantaa dramaattisesti ihon tasaisuutta, säteilyä ja koostumusta. Papaija- ja ananasentsyymi irrottaa kuolleita ihosoluja hellävaraisesti saaden aikaan terveemmän ja nuoremman näköisen ihon. 

Eye treatment cream

Silmänympärysvoide, joka kosteutta kuivaa ihoa, vähentää pieniä juonteita ja vahvistaa ihoa. 

Eye treatment serum

Kevyt, ihoa hoitava silmänympärysseerumi, joka poistaa nestettä ja turvotusta, ehkäisee tulehduksia, suojaa verisuonia ja kosteuttaa.

Reduct derma balm

Ihon punoitusta vähentävä erikoisvoide, joka auttaa palauttamaan ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa samalla rauhoittaen ja vahvistaen ihoa. Herkälle iholle, jossa eryteeman, couperosan tai teleangiektasian aiheuttaamaa punoitusta.

Cell hydrating complex

Aromaattinen seerumi, joka suojaa tehokkaasti ihoa, auttaa ihon paranemisprosessia sekä ehkäisee ihon kuivuutta.

Vitamin C moisture mist

Monivaikuttteinen C-vitamiini ihonhoitosuihke, joka kosteuttaa ja virkistää ihoa sekä suojaa sitä ikääntymiseltä.

Active hand repair

Käsivoide, kosteuttaa, ehkäisee "ikäläiskien" ilmestymistä, auttaa ylläpitämään tervettä ja kaunista käsienihoa.